POBOLJŠAVAMO BETON U SVAKOM POGLEDU

Proizvođačima gotovog betona, prefabrikovanih betonskih elemenata i betonskih proizvoda obezbjeđujemo kvalitetne proizvode besprijekorne pouzdanosti i otvaramo nove mogućnosti arhitektama i projektantima za ekonomičnu gradnju u skladu sa najvišim standardima. Na taj način pomažemo da učine beton boljim u svakom pogledu.

STVARANJE NOVIH PERSPEKTIVA

Sa našim modernim sistemskim rješenjima koja su skrojena prema svakom pojedinačnom setu zahtjeva, obezbjeđujemo stalno unapređenje kvaliteta i proizvodnje betona i betonskih proizvoda kao i pojednostavljenje njihove primjene, tretiranja i zaštite.  

Gdje god da radite u betonskoj industriji, možete se osloniti na to da će naši stručnjaci putem svoje kompetentnosti i ekspertize odgovoriti na sve vaše potrebe i pomoći vam da vaš projekat bude uspješan u svakom pogledu.  

SVEOBUHVATNA PALETA PROIZVODA ZA PROIZVODNJU BETONA

Bilo da se radi o ranoj čvrstoći, krajnjoj čvrstoći, nepropusnosti, otpornosti, kvalitetu površine i lakoći nanošenja - sa našim aditivima, možete precizno prilagoditi beton zahtjevima potrebnih performansi. Naša sredstva za njegu štite svježi beton od dehidracije, dok naša sredstva za odvajanje osiguravaju da se beton optimalno odvaja od oplate ostavljajući visokokvalitetne betonske površine.

U slučaju da dođe do oštećenja prilikom transporta ili na gradilištu, nudimo sveobuhvatni program betonske kozmetike sa kojim se efikasno mogu obraditi i popraviti oštećene oblasti, dajući besprijekoran izgled površinske obrade.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123