NAJBOLJA RJEŠENJA U GRAĐEVINARSTVU

Zahtjevi koji se moraju ispuniti prilikom izgradnje i upotrebe građevinskih konstrukcija su mnogobrojni i različiti. Posebno tokom faze projektnog inžinjeringa, ključni su vremenski rokovi, nesmetano upravljanje, ekonomičnost i kvalitet različitih input aktivnosti. Naši savjetnici podržavaju građevinare, arhitekte i projektante čak i u fazi planiranja i fazi specifikacije tendera, pomažući im da pronađu najbolje rješenje za svoj poduhvat.

PONUDA SVEOBUHVATNE PODRŠKE I VISOKO-KVALITETNIH RJEŠENJA

Naši ljudi su također redovno prisutni na lokaciji da bi mogli brzo i fleksibilno da odgovore na klijentove zahtjeve i izazove. Oni će također pružiti podršku korisnicima u njihovom radu, obezbjeđujući tako uspjeh svake mjere koja uključuje MC tehnologiju.

Oslonite se na naša visokokvalitetna rješenja i kompetentnost naših tehničkih savjetnika i pobrinite se da u vašim projektima dobijete bezbjednost i pouzdanost.

SPECIJALIZOVANI SISTEMI PROIZVODA ZA HIDROIZOLACIJU, ZAŠTITU I SANACIJU ZGRADA

Našim partnerima u građevinarstvu nudimo specijalizovane sisteme proizvoda za zaptivanje, zaštitu i sanaciju komercijalnih i stambenih objekata. Naša rješenja uključuju visoko efikasne  bitumenske i hidroizolacione sisteme bez bitumena kao i visoko otporne premaze za podove, zidove i plafone sa visokom performansama, kao i sisteme za cementne košuljice, nanose i maltere. Imamo i čitav niz specijalnih proizvodnih sistema za sanaciju istorijskih građevina i konstrukcija, sa kojima su vrijedne zgrade koje su naslijeđe prošlosti osigurane na duži rok.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123