Drugi uspješno organizovani MC-Fest u Čileu

24.02.2023

10. Novembra 2022.godine u našem sjedištu u Čileu održan se drugi MC-Fest kojemu je prisustvovalo više od 60 kupaca iz sektora infrastrukture i industrije, građevinarstva i betonske industrije. Cilj ovog događanja na Oktoberfestu bio je predstaviti MC kao njemačku i međunarodnu kompaniju, te upoznati naše kupce sa novim proizvodima i informisati ih o našim različitim poslovnim aktivnostima te, naravno, ojačati naš odnos s njima.

Group picture of the Oktoberfest event of MC-Bauchemie Chile.
Group picture of the Oktoberfest event of MC-Bauchemie Chile.
© MC-Bauchemie 2024

MC kao njemačka i međunarodna kompanija 


Lorena Imbert, voditeljica marketinga u Čileu, pozdravila je goste. Milan Cerić, direktor MC Chilea, održao je pozdravni govor nakon kojeg su se obratili Shingiro Tokudome, poslovni direktor CI-ja u Brazilu i Dennys Frank, menadžer poslovnog razvoja za Južnu Ameriku. Održan je i poseban govor Nicolausa M. Müllera koji je predstavljen putem video linka. Govorio je o posljednjem uspjehu MC Chilea i osvrnuo se na perspektive MC-a za nadolazeću godinu.

Tokom ovog događaja učesnici su imali priliku probati njemačko pivo, tradicionalnu njemačku hranu i upoznati se s novim MC tehnologijama kao što su sistemi injektiranja, dodaci betonu i hidroizolacijska rješenja. MC-Fest se održao u prekrasnoj areni posebno namjenjenoj za organizaciju ovog događaja.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123